Aanmelden

  • In Ruurlo ben ik werkzaam in  het Vitaliteitscentrum aan de Dorpsstraat en behandel ik volwassenen, baby’s en kinderen. Wilt u een afspraak maken, neem dan contact met mij op via het contact-formulier of mail of bel me.
  • In Loenen ben ik werkzaam in ‘Gezondheidscentrum Loenen’ en behandel ik volwassenen, baby’s en kinderen. Wilt u een afspraak maken, neem dan contact met mij op via het contact-formulier of mail of bel me.
  •  Op één vrijdagochtend in de maand ben ik werkzaam binnen het kindercentrum in het IMC in Amsterdam. Hier worden baby’s en kinderen behandeld in samenwerking met een mesoloog. Wilt u een afspraak maken, neem dan contact met mij op via het contact-formulier of mail of bel me.
  • In Elburg is de praktijk gevestigd in ‘Gemeenschapscentrum ’t Huiken’. Hier behandel ik veel baby’s, evenals volwassenen en kinderen. Wilt u een afspraak maken, neem dan contact met mij op via het contact-formulier of mail of bel me.
  • In Heerde ben ik op de vrijdagen aanwezig om volwassenen, baby’s en kinderen te behandelen. Wilt u een afspraak maken, neem dan contact met mij op via het contact-formulier of mail of bel me.

U kunt een afspraak maken via  e-mail, maar natuurlijk ook telefonisch, via 06-42213920. De afspraak kan gemaakt worden via de praktijken in Elburg, Loenen, Heerde, Ruurlo of in het Kindercentrum in Amsterdam. Tijdens de behandelingen wordt de telefoon niet opgenomen. Laat uw gegevens achter en u wordt teruggebeld.

Heeft u een afspraak gemaakt, vergeet dan niet de contact-formulier in te vullen.
U kunt één van onderstaande documenten uitprinten en invullen ter voorbereiding op de eerste behandeling en deze naar mij mailen of per post versturen. Dit is echter niet noodzakelijk; u kunt het ingevulde formulier ook meenemen naar de eerste afspraak. Kiest u één van de drie versies, namelijk volwassenen, kinderen of baby's.