• In Ruurlo ben ik werkzaam in  het Vitaliteitscentrum aan de Dorpsstraat en behandel ik volwassenen, baby’s en kinderen. Wilt u een afspraak maken, neem dan contact met mij op via het contact-formulier of mail of 06 - 42213920.
  • In Loenen ben ik werkzaam in ‘Gezondheidscentrum Loenen’ en behandel ik volwassenen, baby’s en kinderen. Wilt u een afspraak maken, neem dan contact met mij op via het contact-formulier of mail of 06 - 42213920.

U kunt een afspraak maken via  e-mail, maar natuurlijk ook telefonisch, via 06-42213920. De afspraak kan gemaakt worden via de praktijken in Loenen en Ruurlo Tijdens de behandelingen wordt de telefoon niet opgenomen. Laat uw gegevens achter en u wordt teruggebeld.

Heeft u een afspraak gemaakt, vergeet dan niet de contact-formulier in te vullen.
U kunt één van onderstaande documenten uitprinten en invullen ter voorbereiding op de eerste behandeling en deze naar mij mailen of per post versturen. Dit is echter niet noodzakelijk; u kunt het ingevulde formulier ook meenemen naar de eerste afspraak. Kiest u één van de drie versies, namelijk volwassenen, kinderen of baby's.
 

download pdf-behandeling